O dronă este atacată de un șoim care își apără teritoriul [VIDEO]

, 11 Oct, 17:56

O dronă poate fi de mare ajutor când vine vorba de filmarea unor scene care taie răsuflarea. Totuși, s-ar părea că nu toată lumea este fericită de existența acestora.

hawk

În cazul de față nu vorbim despre vreun vecin îngrijorat de intimitatea lui, ci de un șoim căruia fost încălcat teritoriul.

Vestea bună este că drona a fost dotată cu o cameră video care a surprins imaginile spectaculoase. Christopher Schmidt, bărbatul care conducea aparatul zburător, spune că întregul eveniment s-a petrecut într-un Park din Cambridge, Massachusetts.

În momentul în care a realizat ce se întâmplă, el a luat telecomanda de la dronă și i-a oprit funcționarea. Drona este una de tip Phantom FC40 și a scăpat nevătămată din încăierarea cu șoimul care, la rândul lui, nu a fost rănit de elicele gadgetului.

Nu este prima dată când o pasăre atacă o dronă. Anul trecut, un grup de păsări au prăbușit o dronă și, înainte de asta, un corb a avariat serios o alta, în mijlocul deșertului. Poate cea mai nefericită soartă a avut-o un micro-vehicul folosit de cercetătorii de la Melbourne Insitute of Technology, care a fost mâncat de un vultur.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail