NZXT anunță încă o carcasă superbă, Phantom P240

NZXT anunță încă o carcasă superbă, Phantom P240
Radu Neagu
Radu Neagu
17:45 23.04.2014

NZXT a anunțat recent cea mai nouă carcasă cu un design deosebit, carcasă care face parte din seria Phantom, P240.

NZXT P240 9

Noul design al carcasei Phantom P240 de la NZXT este ceva mai finisat decât look-ul agresiv al restului seriei. După o existență de patru ani pe piață, seria Phantom a reușit să atragă entuziaști și pasionați de PC-uri de pe mai multe segmente, atât cel exclusivist cât și cel de gaming. Phantom P240 ar putea reprezenta intrarea companiei, cu această serie, și pentru segmentul entry-level.

Phantom P240 are un preț de numai 70 de dolari. Carcasa poate primi un număr mare de dispozitive de stocare, atât HDD-uri normale de 3.5 inci cât și SSD-uri de 2.5 inci, precum și o placă de bază ATX cu plăcile grafice aferente.

Suportul central pentru HDD-uri poate fi detașat pentru a acomoda plăci grafice cu o lungime mai mare decât cea standard, și poate fi montată la baza carcasei, chiar lângă sursă. Carcasa permite instalarea a până la 5 ventilatoare cu un diametru de 120 mm, și vine deja cu două preinstalate, în față și în spate. Panoul lateral este decupat și acoperit cu plexiglas pentru a putea fi admirate componentele sistemului. Momentan, a fost anunțată varianta albă, însă există posibilitatea ca producătorul să aducă pe piață mai multe culori. Nu se știe însă cât de repede va fi disponibilă în magazine.

NZXT P240 4

NZXT P240 5

NZXT P240 8

NZXT P240 3

NZXT P240 1

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: