NVIDIA atrage atenţia asupra tehnologiilor proprietare din noul Assassin’s Creed Unity

Cu toate că ne-am obişnuit ca jocurile moderne să arată impresionant, cei de la NVIDIA fac eforturi pentru a duce realismul din noul Assassin’s Creed la alt nivel.NVIDIA GameWorks Ubisoft Assassin's creed unity

Noul Assassin’s Creed Unity este un joc creat din start pentru platforme next-gen şi PC-uri. Grafica peste medie s-a reflectat şi în cerinţele minime de sisteme publicate online în urmă cu aproximativ o săptămână: Intel Core i5 – 2500K la 3,3GHz sau un AMD FX-8350 la 4.0 GHz, 6GB de memorie RAM şi un GeForce GTX 680 sau Radeon HD 7970 cu 2GB RAM, plus 50GB de spaţiu. Pentru că mulţi au perceput aceste valori ca fiind cam mari, cei de la NVIDIA au simţit nevoie să detalieze mai multe elemente grafice din Unity prin-un trailer impresionant pe care îl puteţi urmări mai jos.

Ca de obicei, jocul va rula fără probleme şi pe plăci video AMD, dar posesorii de GPU-uri NVIDIA vor avea parte de o experienţă mai atrăgătoare prin prisma programului Acesta din urmă este numele unei iniţiative a americanilor prin care jocurile sunt optimizate la maxim pentru a se mişca foarte bine pe un GeForce şi, în acelaşi timp, pentru a arăta impecabil. Pentru că nu este prima oară când cei de la NVIDIA colaborează cu Ubisoft la realizarea unui joc, este foarte probabil să mai fi văzut în trecut sigla de mai sus atunci când aţi accesat un titlu precum . Acesta din urmă reprezintă un alt amalgam de tehnologii grafice avansate puse la un loc cu scopul reproducerii unei experienţe de gaming realiste.  Pe lângă Assassin’s Creed Unity, pe viitor, vor mai face parte din programul NVIDIA GameWorks şi titluri precum Far Cry 4, The Crew sau The Division, toate dezvoltate de studiourile Ubisoft.

Una peste alta, pentru cei care investesc în mod regulat într-un nou PC, viitorul sună bine. Deşi consider în continuare că gamerii pasionaţi ar trebui să investească într-o consolă, un trailer precum cel de mai jos ne demonstrează că jocurile au mari şanse, pe configuraţia perfectă, să arate mai bine pe un computer decât pe un Xbox sau PlayStation.

Alexandru Puiu
09:25 01.11.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video