Nvidia a lansat versiunea 335.23 WHQL pentru plăcile GeForce

Nvidia a lansat versiunea 335.23 WHQL pentru plăcile GeForce

Nvidia a lansat astăzi noile drivere 335.23 WHQL pentru plăcile grafice GeForce, drivere ce vin cu o serie de îmbunătățiri, după cum urmează.

335.23 WHQL

Driverul Nvidia 335.23 WHQL include un plus de performanță față de variantele anterioare atât în modul 3D Vision cât și pentru plăcile legate în sistem SLI. După spusele companiei, noul driver va oferi o experiență optimă de funcționare a jocului Titanfall, lansat și el foarte recent.

Din punct de vedere al performanței, noul driver vine cu opțiuni noi de configurare a frecvențelor GPU-urilor GeForce GTX 750Ti / GTX 750. Pentru sistemele cu SLI, aduce un profil nou, updatat pentru Diablo III, Bound by Flame, DOTA 2, Need for Speed Rivals și Watch Dogs.

Noul driver 335.23 WHQL aduce de asemenea compatibilitatea cu GeForce ShadowPlay și capabilități de streaming pentru Twitch cu ajutorul acestei tehnologii. Noile drivere vin și cu suport pentru Nvidia GameStream. Experiența 3D Vision este acum mai bună pentru Titanfall, Thief și Call of Duty: Ghosts. Driverele se găsesc pe site-ul oficial Nvidia sau pot fi downloadate prin intermediul aplicației Nvidia geForce Experience, dacă aveți unul din driverele mai noi care o includ și pe aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: