Nvidia a lansat versiunea 335.23 WHQL pentru plăcile GeForce

, 12 Mar, 19:11

Nvidia a lansat astăzi noile drivere 335.23 WHQL pentru plăcile grafice GeForce, drivere ce vin cu o serie de îmbunătățiri, după cum urmează.

335.23 WHQL

Driverul Nvidia 335.23 WHQL include un plus de performanță față de variantele anterioare atât în modul 3D Vision cât și pentru plăcile legate în sistem SLI. După spusele companiei, noul driver va oferi o experiență optimă de funcționare a jocului Titanfall, lansat și el foarte recent.

Din punct de vedere al performanței, noul driver vine cu opțiuni noi de configurare a frecvențelor GPU-urilor GeForce GTX 750Ti / GTX 750. Pentru sistemele cu SLI, aduce un profil nou, updatat pentru Diablo III, Bound by Flame, DOTA 2, Need for Speed Rivals și Watch Dogs.

Noul driver 335.23 WHQL aduce de asemenea compatibilitatea cu GeForce ShadowPlay și capabilități de streaming pentru Twitch cu ajutorul acestei tehnologii. Noile drivere vin și cu suport pentru Nvidia GameStream. Experiența 3D Vision este acum mai bună pentru Titanfall, Thief și Call of Duty: Ghosts. Driverele se găsesc pe site-ul oficial Nvidia sau pot fi downloadate prin intermediul aplicației Nvidia geForce Experience, dacă aveți unul din driverele mai noi care o includ și pe aceasta.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail