Noua reclamă Apple de Crăciun apelează din nou la coarda sensibilă [VIDEO]

, 16 Dec, 08:54

Pregătiţi-vă să fiţi sensibilizaţi de cel mai recent scurtmetraj marca menit să vă introducă în spiritul magic al sărbătorilor de Crăciun.

Apple Happy Holidays

Anul trecut, în aceeaşi perioadă, cei de la Apple au făcut valuri cu şi subtilităţi menită să vă facă să vă gândiţi de două ori atunci când vă vedeţi copilul lipit de ecranul smartphone-ului. Respectivul clip a fost atât de inspirat încât a câştigat un premiu Emmy pentru Artă Creativă.

La finalul lui 2014, era inevitabil ca gigantul din Cupertino să nu încerce din nou să vă atragă atenţia că aceasta este o perioadă menită să dăruiţi cadouri celor dragi şi, în acelaşi timp, să vă inspire să vă orientaţi, pe viitor, către produse Apple. Scurt metrajul de mai jos, de un minut şi 30 de secunde, intitulat The Song / Cântecul urmăreşte o tânără domnişoară în timp ce transpune o înregistrare de pe un disc de vinil cu bunica ei, doar pentru a mixa acele acorduri cu propria ei interpretare. Scenariul este foarte bine gândit şi este interesant modul în care produsele Apple nu sunt neapărat în centrul atenţiei, ci mai degrabă au fost folosite ca ,,accesorii” pentru a spune povestea.

Dacă sunteţi un fan al produselor Apple, această reclamă s-ar putea să fie suficientă pentru a face o nouă investiţie în iDevice-uri la sfârşit de decembrie.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail