Noua cameră Leica X Edition Moncler este disponibilă în ediţie limitată

Noua cameră Leica X Edition Moncler este disponibilă în ediţie limitată

Deşi este puţin probabil să puteţi investi bani într-o cameră , există variante şi mai inaccesibile ale aceloraşi dispozitive.

Leica-X-Edition-Moncler-limited-edition-camera-2-640x320

În imaginea de mai sus poate fi observată în detaliu cea mai recentă . Aceasta poartă numele de Leica X Edition Moncler şi este o variaţie a altui gadget care se află deja în portofoliul producătorului. Este vorba de Leica X type 113.

Noua Leica realizată în colaborare cu Moncler va fi disponibilă într-o ediţie limitată, doar 1500 de bucăţi fiind realizate până la ieşirea din producţie. Culorile alese pentru personalizarea acestui model reprezintă o referinţă către steagul Franţei, având în vedere că Moncler este o companie cu originile în ţara lui Voltaire. Fiind percepută în egală măsură ca un accesoriu de modă, pe lângă o cameră foto, producătorul a optat pentru piele naturală de cea mai bună calitate în realizare respectivelor benzi colorate.

Similarităţile dintre Leica X type 113 şi Leica X Edition Moncler devin evidente în momentul în care  vă uitaţi la specificaţiile interne ale produsului. Totul pleacă de la un senzor CMOS APS-C de 16,5 megapixeli cu o lentiă de tip ASPH Summilux de 23 milimetri cu F/1.7.

În contextul în care o versiune standard a acestei camere costă 2300 de dolari, chiar şi dacă cei de la Leica au evitat să menţioneze un preţ pentru ediţia limitată, pregătiţi-vă să daţi peste 10.000 de dolari pe una.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: