Noile dispozitive TP-Link aduc viteze de trei ori mai mari la Internet wireless

Noile dispozitive TP-Link aduc viteze de trei ori mai mari la Internet wireless

TP-Link lansează noul router Archer C2 și Archer T4U, un adaptor USB Wireless Dual Band. Ambele dispozitive au la bază următoarea generație de tehnologie Wi-Fi, și anume 802.11ac. Noul standard oferă viteze wireless de trei ori mai mari faţă de standardul 802.11n.

tplinkarcher

Archer C2, un router wireless pentru conexiuni simultane de mare viteză

TP-Link Archer C2 oferă flexibilitatea a două rețele dedicate și asigură cele mai bune performanțe wireless: cu viteza wireless de 433Mbps în frecvența liberă de 5GHz și 300Mbps în frecvența de 2,4GHz. Pentru aplicații simple, cum ar fi trimiterea email-urilor sau navigarea pe Internet, se poate folosi frecvența de 2,4GHz în timp ce aplicațiile care necesită o lățime de bandă mai mare, cum ar fi jocurile online sau streamingul video HD, pot folosi frecvența de 5GHz. Mai mult, toate aceste aplicaţii pot funcţiona simultan fără să apară blocaje sau întârzieri, susține producătorul în comunicatul remis „Playtech“.

Cele două antene externe detașabile ale router-ului au la bază o tehnologie avansată care asigură un semnal wireless excelent în toate direcțiile. Acoperirea este la rândul său îmbunătățită, vitezele crescute menţinându-se şi pe distanțe mai mari, semnalul fiind destul de puternic pentru a acoperi întreaga casă sau birourile cu suprafețe generoase. TP-Link Archer C2 este ideal şi pentru crearea unei reţele stabile și deosebit de rapide prin cablu.

Echipat cu un port WAN Gigabit și patru porturi LAN Gigabit, noul router asigură conexiuni prin cablu cu viteze de până la 10 ori mai rapide decât conexiunile în standardul Fast Ethernet. Portul USB multifuncțional permite partajarea de imprimante, documente și fișiere media în întreaga rețea locală sau chiar și la distanță folosind funcția server FTP inclusă.

archerc2

Archer T4U este un adaptor USB care îmbunătăţeşte puterea WiFi-ului de pe laptopuri

TP-Link Archer T4U este un adaptor USB Wireless cu frecvențe simultane de 2,4GHz şi 5GHz, care îmbunătățește capacitățile wireless ale laptopurilor şi computerelor. Bazat pe tehnologia USB 3.0 şi oferind conexiuni wireless de 867Mbps în frecvența liberă de 5GHz și 300Mbps în frecvența de 2.4GHz, Archer T4U este alegerea perfectă pentru streaming HD fără întreruperi, jocuri online și alte aplicații care necesită o lățime mare de bandă. Noile dispozitive vor fi disponibile în oferta magazinelor de specialitate cu preţuri recomandate de vânzare începând de la 339 Lei pentru router-ul TP-Link Archer C2 şi 199 Lei pentru adaptorul USB wireless TP-Link Archer T4U.

archeraltu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: