Noile carduri CF Toshiba EXCERIA 1000x sunt bune pentru orice

Noile carduri CF Toshiba EXCERIA 1000x sunt bune pentru orice

Deoarece există în continuare camere foto Full Frame care funcţionează cu carduri CF, tocmai a lansat o nouă serie intitulată Toshiba EXCERIA.toshiba-exceria cf 1000x

Pasionaţii de fotografie apreciază foarte mult importanţa unor carduri de calitate. Deşi nu sunt nici pe departe unele dintre cele mai accesibile medii de stocare, din punctul de vedere al rapidităţii, prea puţine alte carduri le pot face competiţie.

De această dată, este vorba de o nouă serie de CF-uri, Toshiba EXCERIA 1000x. Optimizate în egală măsură pentru performanţă şi spaţiu generos de stocare, noile carduri oferă unele dintre cele mai mari viteze de transfer, indiferent dacă vorbim de filmări de înaltă definiţie sau fotografii de zeci de megapixeli realizate în rafală. Cu un spaţiu de până la 128 de GB, noile carduri vor fi capabile de o rată maximă de transfer egală cu 167 MB/s. Dacă nu aveţi un buget foarte mare pentru astfel de medii de stocare sau pur şi simplu nu aveţi nevoie de atât de mult spaţiu, EXCERIA include şi modele de 32 şi 64GB. În plus, toate oferă rate de transfer similare într-un sens şi în altul, indiferent de capacitate.

Un astfel de card CompactFlash de ultimă generaţie de 32GB va avea o valoare de 130 de dolari. Saltul până la 128GB, al aceleaşi generaţii de CF-uri, va implica şi tranziţia la un cu totul alt nivel de buget. Nu mai puţin de 500 de dolari va costa un card de 128GB, pe când unul de 64GB, va putea fi găsit la 250 de dolari. Rămâne să vă mai gândiţi dacă aveţi cu adevărat nevoie de atât de mult spaţiu. Dacă nu sunteţi un fotograf profesionist sau un pasionat de filmări, carduri un pic mai vechi şi mai ieftine s-ar putea să fie mai potrivite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: