Noi detalii aproape confirmate despre Galaxy S5

Noi detalii aproape confirmate despre Galaxy S5

Smartphone-ul se anunţă a fi o jucărie foarte interesantă, dacă se confirmă măcar jumătate din zvonurile lansate pe marginea sa.

samung galaxy_s5_expected_moveplayer

Galaxy S5 este vârful de gamă al celor de la Samsung pentru 2014 şi urmează să fie lansat în câteva zile la MWC în Barcelona. Partea bună, este că lansarea sa ne va oferi informaţii detaliate vizavi de direcţia pe care vrea să o ia Samsung cu noile sale terminale. Partea proastă, este că, în afară de zvonuri, este aproape imposibil să ştim cum va arăta sau de ce va fi capabil noul aparat.

Imaginea de mai sus este cea mai recentă randare ajunsă pe internet ce întruchipează posibile trăsături ale lui Galaxy S5. Aceasta a fost publicată pe website-ul Move Player şi pune în acelaşi cadru un Galaxy S3, un Galaxy S4 şi un S5. Dacă acesta este cu adevărat designul pentru care va opta Samsung, este evident că noul terminal se anunţă a fi mult mai pătrăţos decât ultimii doi predecesori şi mai similar, din acest punct de vedere, cu Galaxy S2.

Al doilea set de zvonuri de peste weekend, pe marginea acestui subiect, pleacă de la o captură de ecran care s-ar putea să fie desprinsă de pe un prototip de Galaxy S5. Fără a veni cu ceva nou, imaginea de mai jos ne confirmă că Galaxy S5 va avea un display de 5,25 inci, cu o rezoluţie de 1440 x 2560 şi o densitate de pixeli de 560DPI.

Zvonuri despre noul am mai scris şi nu este exclus să mai publicăm şi în perioada imediat următoare. În final însă, doar sud coreeni ne vor confirma adevărul în cadrul evenimentului Unpacked 5 de pe 24 februarie.

galaxy-s5-display

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI