Nexus 9, prezentare pe 15 octombrie?

, 11 Oct, 13:01

În ultima perioadă am auzit numeroase zvonuri legate de noua tabletă Nexus 9. Ultimele vești sunt legate de data de lansare, dar și de prețul acesteia.

htc nexus 9

Tableta Nexus 9 va fi produsă de HTC, în parteneriat cu Google. Aceasta ar urma să aibă un display de 8,9 inch cu rezoluție 2560×1440. Sub acesta s-ar găsi un procesor Nvidia Tegra K1, cu arhitectură de 64 de biți și 3GB RAM. Gadgetul va rula Android 5.0 L.

Informațiile privind data de lansare vin de la publicația Bright Side News. AStfel, se zvonește că aceasta va fi disponibilă pentru precomandă pe data de 15 octombrie. Prețul ar putea fi de 399 de dolari.

Tableta Nexus 9 s-ar putea dovedi un rival serios pentru iPad mini și, la fel ca și celelalte tablete Nexus, le va oferi utilizatorilor o experiență Android curată și actualizări la zi din partea Google.

Deocamdată, nici HTC, nici Google nu au confirmat informațiile de mai sus, însă noi vă ținem la curent imediat ce aflăm noi amănunte.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail