MWC 2014: Video Hands-on LG L70

MWC 2014: Video Hands-on LG L70

LG L70 este unul din dispozitivele mainstream pe care producătorul le-a adus în premieră pentru MWC 2014. Am decis să facem un hands-on LG L70, am văzut câteva funcții interesante.

LG L70 Hands-on
Foto: Playtech.ro (LG L70)

Acesta beneficiază de o configurație bazată pe un procesor dual-core la 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, un ecran de 4.5 inci de tip IPS și un acumulator de 2100 mAh. Camera principală este de 8 Megapixeli, iar cea frontală de 5 Megapixeli. Ecranul are o rezoluție de 840×480 pixeli, rezonabil pentru diagonala acestuia.

O funcție interesantă a lui LG L70 este faptul că în timpul playback-ului video există un buton pentru a face screenshot-uri. Nu știu câ de mult este folosită această funcție, însă e interesant de știut că putem apela la ea oricând din playerul instalat pe acesta.

O funcție care mi s-a părut chiar mai interesantă în acest hands-on LG L70, chiar dacă este disponibilă pe un ecran atât de mic, este cea de redimensionare a clipului care rulează și de poziționare a acestuia pe desktop-ul telefonului. Cel mai bun exemplu este cel în care folosim mesageria instant și, ca în imagini, nu dorim să pierdem nici o secvență din meciul de fotbal al echipei preferate.