17 apr. 2014 | 00:18

MSI menționează 6 noi plăci de bază pentru a 5-a generație de procesoare Intel

ACTUALITATE
MSI menționează 6 noi plăci de bază pentru a 5-a generație de procesoare Intel

În ultimele săptămâni, au început să apară din ce în ce mai multe informații despre noua generație de procesoare Intel.

MSI-Zxx-Gaming-9-AC-Motherboard

S-a discutat atât de noua generație de chipset-uri pentru Broadwell, cât și de procesoarele Haswell Refresh. Data de lansare a acestora din urmă este destul de sigură, 11 mai. Probabil că și la noi evenimentul va fi în jurul acestei dăți, și vor fi prezentate noile chipset-uri cât și procesoarele din generația Haswell Refresh. MSI a început și el să lanseze o serie de teasere cu ce elemente vor conține noile plăci de bază, unele dintre ele fiind deja prezentate, mai puțin în detaliu, la CeBit 2014.

Vom vedea implementări de componente din categoria Military Class pe mai multe modele, chiar și pe cele mainstream, plăcile vor include tehnologii precum V-Check Points 2, OC Engine, Audio Boost 2 precum și noua interfață pentru SSD-uri ultrarapide, M.2, și acel Delid Die Guard pentru pasionații care folosesc procesoare fără capacul instalat de Intel pentru disiparea termică. Momentan nu mai sunt alte informații despre aceste plăci de bază, însă cei de la MSI au promis că vor reveni cu vești cât de repede posibil și atunci vom detalia și noi cele mai interesante modele.

Segmentul pe care îl țintește producătorul în ultima vreme este desgur cel de gaming, iar pe locul doi vine segmentul de entuziaști, pentru care producătorul a pregătit o serie de surprize.