MSI anunță mouse-ul de gaming W8

MSI anunță mouse-ul de gaming W8

MSI este binecunoscut pentru plăcile de bază și pentru plăcile grafice pe care le produce, și mai puțin pentru perifericele de gaming.

MSI W8

Se pare totuși că intenția lui MSI de a acapara un segment important din piața de gaming este din ce în ce mai predominantă. Momentan segmentul pe care se axează pentru a intra în această zonă este cel de gaming profesional, iar produsele recent lansate de acesta atestă acest lucru. MSI W8 este un mouse ce face parte din categoria de produse Gaming Series, și este un produs creat atât pentru stângaci cât și pentru utilizatorii normali.

Cu un design ce pare împrumutat de la Roccat, MSI W8 are o ergonomică bună, o suprafață acoperită cu material antiderapant pentru un confort ridicat în folosire și deține o mulțime de elemente specifice unui astfel de produs. Astfel, există 8 butoane programabile, o memorie de 128 KB pentru stocarea profilelor, un senzor de 5600 DPI cu ajustare a rezoluției prin comutarea unui singur buton, în timpul jocului, greutăți și un software pentru a customiza setările. Mai exact avem cam tot ce ne-am putea dori de la un mouse de gaming.

Momentan nu se cunosc detalii nici despre disponibilitate și nici despre prețul acestuia, însă având în vedere segmentul premium de gaming căruia ii se adresează nu va fi un mouse foarte ieftin.

MSI W8 2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: