Accesorii pentru pretențioși: Montblanc „îmbracă“ Galaxy Note 4 în stil

Accesorii pentru pretențioși: Montblanc „îmbracă“ Galaxy Note 4 în stil

 va dispune de o colecție de accesorii de la Montblanc, celebrul creator de stilouri. Acestea vor aduce un plus de stil acestui phablet.

montblanc_galaxy_note_4

Pentru că cei de la Samsung şi-au dat seama că reprezintă modul perfect pentru a atrage un alt fel de public către dispozitivele sale, cei de la Montblanc tocmai au anunţat oficial primele accesorii pentru Galaxy Note 4.

Cel mai recent phablet al sud coreenilor este din toate punctele de vedere un smartphone cu dotări de vârf. Din păcate, rezoluţia peste medie, procesorul de ultimă generaţie sau camera capabilă de capturi impresionante nu reprezintă suficiente criterii de achiziţie pentru utilizatorii care percep telefonul ca pe un accesoriu de modă, menit să completeze vestimentaţia. Dacă vă încadraţi în acest public ţintă, o husă creată de Montblanc şi un stylus al aceleiaşi companii s-ar putea să reprezinte criterii de achiziţie mai puternice pentru Galaxy Note 4 decât toate materialele de marketing ale companiei sud coreene.

În colaborare cu Samsung, Montblanc a creat două accesorii din seria StarWalker. Primul poartă numele de Monblanc Extreme şi constă într-o husă din piele realizată cu un grad sporit de precizie care vă protejează atât partea din faţă, cât şi spatele telefonului, similar cu o copertă clasică. Aceasta costă 245 de dolari.

Stylusul poartă numele de Montblanc StarWalker şi este similar ca design cu alte stilouri de calitate ale companiei germane. Acesta include întregul volum de funcţii ale stylus-ului original comercializat de Samsung cu fiecare Galaxy Note 4, cu menţiunea că poate fi folosit şi ca pix obişnuit. Pentru a face tranziţia între cele două moduri de funcţionare trebuie să înlocuiţi cartuşul din interior. La un preţ de 350 de dolari, pe lângă un stylus pretenţios, veţi primi câteva unelte software şi conţinut digital exclusiv pentru a spori aerul de exclusivitate pe care îl dobândiţi oricum ca utilizator de Montblanc StarWalker.

În România, Samsung Galaxy Note 4 este la un preț de peste 3.000 de lei cu 32GB spațiu de stocare. Îl găsești aici într-o altă nuanță de culoare, dar cu aceleași dotări.

Citește și: