MirrorLink, în implementări diferite la MWC 2014

MirrorLink, în implementări diferite la MWC 2014

MirrorLink avea un stand destul de interesant, care în ciuda poziției sale centrale nu prezenta un mare interes pentru trecători.

MirrorLink
Foto: Playtech.ro (Stand MirrorLink)

Implementarea sistemului MirrorLink este deja folosită de mulți dintre producătorii auto sau de alți producători de sisteme de navigație. Aceasta are totuși niște limitări și momentan nu este compatibilă cu toate smartphone-urile de pe piață. Totuși, mulți dintre aceștia fac eforturi intense pentru a clarifica standardul și a îl adopta.

MirrorLink presupune transpunerea ecranului smartphone-ului pe display-ul sistemului de navigație deja integrat sau instalat ulterior, pentru a beneficia, pe conectivitate wireless, de toate funcțiile telefonului.

Sistemul este gândit pentru conectare automată și poate afișa sistemul de navigație sau conținutul multimedia din orice sursă. Producători precum Honda, Toyota, Wolkswagen și Audi colaborează pentru a aduce tehnologia mai rapid în toate mașinile. Panasonic, pe de altă parte, a realizat primul dispozitiv instalabil în mașină, care este și certificat să funcționeze cu toate normele de siguranță impuse de industria auto. Una dintre aceste norme prevede blocarea accesului la conținut multimedia în timp ce mașina este în mișcare.

Problemele cu această tehnologie urmează să fie rezolvate în curând, întârzierile care au apărut fiind majoritatea cauzate de multitudinea de dispozitive mobile lansate pa piață, în ultimii ani.

MirrorLink

MirrorLink

MirrorLink

Car Headunit Panasonic MirrorLink

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: