Microsoft tentează cu super oferte la jocuri Xbox 360

Microsoft tentează cu super oferte la jocuri Xbox 360

Pe parcursul anului, există câteva momente în care posesorii de console se bucură de reduceri importante, iar o astfel de perioadă a sosit pentru Xbox 360.

microsoft xbox 360 sales tops oferte

Cu toate că au deja câteva luni pe piaţă şi au ajuns să fie disponibile în cele mai multe colţuri ale mapamondului, vechile console sunt departe de a fi murit. Foarte mulţi dintre noi se orientează abia acum către un pentru simplul fapt că aceaste unelte de gaming cu o vechime de aproximativ zece ani s-au ieftinit.

Încercând să atragă atenţia utilizatorilor prin jocuri Xbox 360, gigantul din Redmond a hotărât să ţină online, în următoarele zile, un eveniment intitulat Xbox 360 Ultimate Games Sale. După cum îi spune şi numele, această manifestaţie se reflectă în reduceri de preţuri importante la unele dintre cele mai populare jocuri din ultimii ani. Perioada de discount-uri va fi limitată la următoarele şapte zile şi nu va afecta în nici un fel restul ofertelor care se află deja în desfăşurare pe Xbox Game Store.

Pentru că titlurile sunt cele mai importante pentru ca un astfel de eveniment să fie încununat de succes, merită să aveţi în vedere super ofertele la Portal 2 – 9 dolari, Mass Efect – 3,74  dolari sau Batman Arkham City – 5 dolari. Tot la capitolul sub zece dolari intră Fable III – 7,5 dolari, Guardians of Middle Earth – un dolar sau Driver: San Francisco – 6,5 dolari. Lista de jocuri Xbox 360 este destul de mare, iar dacă cele de mai sus nu v-au atras atenţia, s-ar putea să vă încânte: Armored Core: Verdict Day, Dante’s Inferno, RUSE, Halo: Reach, Runner2, Bastion, Dishonored sau Capcom Arcade Cabinet.

Lista întreagă de oferte de jocuri Xbox 360 este pe site-ul lui Major Nelson, țineți cont că perioada în care puteţi face cumpărături expiră pe 25 februarie.

Citește și: