Microsoft pregătește încă un telefon Lumia cu specificații slabe

, 14 Dec, 16:32

Microsoft se pregătește să lanseze pe viitor un nou telefon Lumia, acesta urmând să aibă specificații și mai slabe decât Lumia 535.

Nokia Lumia 930 (16)

De când brandul Nokia a fost abandonat de cei de la Microsoft, toată lumea așteaptă un telefon Lumia cu specificații care să-l încadreze în categoria high-end. Se pare, însă, că Microsoft nu este încă pregătit să facă acest pas important. Noul telefon se va numi Lumia 435 și a fost deja aprobat în Indonezia.

Ecranul telefonului va fi unul de 4 inci cu o rezoluție de 800 x 480 de pixeli, ceea ce ar însemna o densitate a pixelilor foarte mică de doar 235 pixeli pe inch, un procesor Snapdragon 200 și o cameră foto principală 5 megapixeli. Nu se știe nimic încă despre perioada lansării și prețul acestui telefon. Conform celor de la Phonearena, telefonul se aseamănă mult cu modelul Lumia 520, produs de cei de la Nokia înainte ca aceștia să încheie contractul cu Microsoft.

microsoft lumia

De la o companie din industria lemnului, Nokia e reușit să devină una din cele mai mari și mai populare din istoria telefoniei mobile. Compania finlandeză s-a adaptat, însă, mai greu odată ce smartphone-uri precum cele ale Apple și Samsung au invadat piața, iar primele semne importante că numele Nokia ar putea să dispară au apărut pe 23 aprilie 2014 când finlandezii și-au vândut afacerea cu telefoane mobile în întregime celor de la Microsoft pentru aproximativ 5,44 miliarde de euro. Puteți citi mai multe despre Microsoft și Nokia pe Playtech aici.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

De ce nu ati zis „cu specificații proaste” ? Ca tot la ceva rău se gândea cititorul si poate nu e cazul. Sunt EXTREM de multe telefoane cu android care au specificatiile astea, inclusiv Samsung (ca sa fie tot prin zona high-end) si la acele modele nu mi s-a părut că ați pus titluri de tip specificatii slabe! Iubirea de android manipulează mintea redactorului, dar nu trebuie si pe cea a cititorului. Sigur este un segment mare care cere astfel de telefoane, strategia asta sigur nu a gandit-o femeia de serviciu de la Microsoft. Inclusiv Vodafone vinde Lumia 520 mai bine decât 920. Autorul articolului ar putea sa se informeze ca exista modele de Lumia (Windows phone) gata de lansare cu specificatii ce dau performanțe mai mari decât majoritatea androidelor.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail