01 dec. 2014 | 11:33

Telefonul Lumia pe care Nokia nu l-a mai lansat e scos la licitație

ACTUALITATE
Telefonul Lumia pe care Nokia nu l-a mai lansat e scos la licitație

O nouă poză a apărut pe internet cu ceea ce pare a fi un telefon Microsoft, iar primul element care iese în evidență este camera foto a acestuia.

nokia lumia cover mclaren

Înainte ca Microsoft să finalizeze achiziția celor de la Nokia, se pare că aceștia lucraseră la niște telefoane foarte interesante care nu au apucat să fie comercializate vreodată. Unul dintre ele a apărut de curând pe internet și prezintă câteva componente care au atras imediat atenția publicului. Cele mai interesante sunt butoanele pe ecran și camera foto care părea a avea aceleași dimensiuni ca modelul de 41 de megapixeli montat pe Nokia Lumia 1020.

collage nokia mclaren 1

La început se credea că telefonul respectiv va fi lansat în viitorul apropiat, însă au apărut semne de întrebare pe parcurs. Cei de la GeekOnGadgets au menționat că telefonul are butoane pe ecran, acestea nefiind prezente pe niciun alt smartphone Lumia de top, camera foto este mai mică decât cea de pe Lumia 1020, iar flashul Xenon a fost înlocuit de unul LED. The Verge chiar a sugerat că telefonul ar putea fi un prototip de Nokia McLaren, model anulat cu ceva timp în urmă. Elementul central al acelui telefon urma să fie controlul prin gesturi similar cu cel folosit de Kinect. Toate acestea sunt doar zvonuri, dar în viitorul apropiat vom afla cu siguranță care este dispozitivul portretizat.