Microsoft Arc Touch Mouse e dovada că mouse-ul încă e un gadget de folosit

Microsoft Arc Touch Mouse e dovada că mouse-ul încă e un gadget de folosit
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
10:00 17.09.2014

Construit pe liniile de design ale primul , noul Arc Touch Mouse este atrăgător prin simplitate şi funcţionalitate.

microsoft arc-touch-mouse

Microsoft Arc ar putea fi considerat futurist. În realitate, ideea care stă la baza acestui nou mouse ieşit din laboratoarele din Redmond are mai bine de cinci ani. În contextul în care rezultatul final arată bine, nu cred însă că este relevantă sursa de insiraţie pentru noul Arc Touch Mouse.

Adaptat la vremurile în care trăim, noul mouse de birou creat de Microsoft renunţă la receptorul microUSB şi foloseşte pentru conectivitate tehnologia Bluetooth prezentă nativ în majoritatea sistemelor noastre. Fiind vorba de Bluetooth 4.0 Low Energy, aveţi garantată şi o autonomie foarte mare a mouse-ului. Cuvântul din titlul produsului face referire la o bandă poziţionată între butoanele pentru click stânga/dreapta.


Aceasta răspunde de minune la tap-uri, swipe-uri şi flick-uri şi alte câteva gesturi pe care le puteţi defini prin aplicaţia de configurare. În principiu, vă permite să interacţionaţi cu sistemul vostru într-un mod silenţios, doar prin atingeri. Senzorul pentru urmărirea mişcării foloseşte tehnologia BlueTrack, particularitate care vă permite să-l folosiţi în condiţii optime pe orice suprafaţă plană.

Disponibil înainte de sfârşitul acestei luni, gadgetul de mai sus va putea fi cumpărat la aproximativ 70 de dolari de la dealerii autorizaţi Microsoft şi de la terţi. Nu este exclus să fie oferit şi la pachet cu diverse notebook-uri sau tablete.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI