Mai multe telefoane, un singur ecran. Cu Nanoport obții o tabletă din smartphone-uri multiple

Mai multe telefoane, un singur ecran. Cu Nanoport obții o tabletă din smartphone-uri multiple

Dacă v-ați gândit vreodată cum ar fi să puteți folosi smartphone-urile ca monitoarele pentru a obține o imagine mai mare, atunci visul vostru ar putea fi aproape să se îndeplinească.

nanoport 1

Cu toții am văzut mai multe monitoare puse unul lângă altul pentru a obține o imagine foarte mare. Însă telefoane conectate într ele care să afișeze așa ceva ne-a fost mai rar dat să vedem până când am aflat de Nanoport. Nanoport este o combinație de hardware și software care vă va ajuta să legați între ele mai multe telefoane și să vizualizați o singură imagine expusă pe toate aceste ecrane.

Conform  Slahsgear, ideea a fost introdusă publicului larg pentru prima oară în cadrul evenimentului CES de anul acesta, iar dezvoltatorii se vor întoarce cu un dispozitiv funcțional în ediția din ianuarie 2015 a aceluiași eveniment. Similar unei carcase, Nanoport se montează pe telefoane diferite, iar atunci când marginile acestora sunt apropiat una de cealaltă, se unesc datorită magneților. Din acel moment, nu nu mai că veți putea vedea o singură imagine împărțită pe mai multe ecrane de smartphone, dar va exista de asemenea și un trafic de date între gadget-urile respective.

Cei de la Nano Magnetics, creatorii Nanoport, spun că pe viitor va fi posibilă conectarea nu numai a telefoanelor, ci și a boxelor, acumulatoarelor și a multor altor electronice. CES 2015 va avea loc în Las Vegas între 6 și 9 ianuarie 2015, iar ediția deja se anunța drept una plină de elemente interesante.

gif nanoport
Sursa GIF: Slashgear

Citește și:
Etichete: