11 oct. 2014 | 17:25

Magazinul Google Play își schimbă aspectul

ACTUALITATE
Magazinul Google Play își schimbă aspectul

Google anunța, în cadrul conferinței Google I/O, o nouă abordare în ceea ce privește designul. Acum, Material Design ajung la magazinul Google Play.

google play

Material Design oferă o interfață foarte plată și foarte minimalistă și această abordare va putea fi ”savurată” cel mai bine pe noul Android 5.0 L.

Totuși, până atunci, utilizatorii o vor putea testa chiar în magazinul de aplicații Google Play. În curând, majoritatea terminalelor cu Android vor primi o actualizare care schimbă cu totul fața marketplace-ului Google.

Kirill Grouchnikov, inginer Android User Interface, a pus la dispoziție o serie de imagini care arată schimbările prin care a trecut Google Playstore pe parcursul anilor, dar și noul aspect.

Odată cu schimbarea vizuală, există și câteva alte schimbări minore. De exemplu, opțiunea ”Ce e nou” a fost mutată acum mai sus și utilizatorii vor putea descoperi mai repede cele mai noi aplicații, iar dezvoltatorii au garanția că produsele lor ”proaspete” vor fi mai vizibile publicului larg.

Cei care își doresc noul Google Play și nu au răbdare ca actualizarea să se facă automat, pot descărca fișierul APK de aici.