MacBook Pro-ul cu Retina Display transformat în tabletă prin Modbook

MacBook Pro-ul cu Retina Display transformat în tabletă prin Modbook
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
15:00 01.08.2014

Cei de la au o experienţă vastă în transformarea MacBook-urilor în tablete, iar acum vizează noile MacBook Pro-uri cu Retina Display.

modbook retina macbook pro

Dacă aveţi o fascinaţie pentru e foarte puţin probabil să nu fi auzit de Modbook. Respectivele tablete sunt create de o companie americană cu numele de Axiotron Inc.

În trecut, aceste tablete erau realizate pornind de la un MacBook Pro, iar produsul final purta numele de Modbook Pro. Acum, odată cu începerea lucrului la primele tablete profesionale bazate pe MacBook Pro cu Retina Display, compania din spatele acestui concept caută finanţare pe Kickstarter. Scopul final al proiectului este de a realiza o tabletă de 15,4 inci cu un display LCD ce are o rezoluţie nativă de 2880 x 1800 pixeli. Aceasta va purta numele de Modbook Pro X. Pe lângă faptul că integrează un panou sensibil la atingere, stylusul inclus în pachet suportă 2048 de puncte de presiune.

În plus, dacă bugetul vă permite, separat puteţi achiziţiona stand-ul cu tastatură pe care îl puteţi vedea în imaginea de mai sus. De asemenea, contra unei taxe suplimentare, pot fi instalate pe spatele tabletei scurtăturile vizibile pe spatele exemplului de mai jos. Aceeaşi companie care se ocupă de partea de modding, vă oferă şi o garanţie extinsă de până la trei ani, din care, primul an este gratuit.

Dacă veniţi cu propriul MacBook Pro cu Retina Display, costurile sunt de 2000 de dolari. Un Modbook Pro X construit de la zero pentru voi, începe de la 4000 de dolari şi creşte semnificativ, în funcţie de dotări.

modbook2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI