Logitech Z213, un nou sistem audio 2.1 pentru amatorii de sunet de calitate

Logitech Z213, un nou sistem audio 2.1 pentru amatorii de sunet de calitate

Sunet de calitate la un buget redus, aceasta este una din cerințele multora dintre consumatori. Logitech pare că ar avea răspunsul și la această problemă, și anunță sistemul de boxe 2.1, Z213.

Logitech Z213

Logitech activează și în zona produselor mid-high-end, și acum se folosesc de expertiza lor în domeniu pentru a lansa un sistem de sunet 2.1, care promite un sunet curat, de calitate, la un preț foarte mic. Mai exact doar 29.99 dolari, aproximativ 130 de lei dacă ar fi să facem o conversie directă. Nu putem comenta desigur despre calitatea sunetului până nu le vom testa, însă sunt sigur că vom avea ocazia în curând.

Din cele spuse de Logitech, sistemul de sunet are un difuzor de 4 inci pentru subwoofer, un controller extern pentru volum, și chiar și subwoofer-ul va avea o serie de controale de sunet pe partea din spate.

Va exista și un jack de 3.5mm ce va permite utilizatorilor să își conecteze dispozitivele mobile la acestea, însă dacă sunteți în căutarea unui sistem audio wireless, sistemul este desigur compatibil cu adaptorul Logitech Bluetooth Audio Adapter.

”Logitech Multimedia Speakers Z213 sunt destinate celor care doresc o calitate foarte bună a sunetului fără să își depășească bugetul redus, alocat. Cu ajutorul acestui sistem 2.1 utilizatorii obțin și un set-up care nu compromite spațiul atât de important de pe birou sau din sufragerie.” spune Philippe Depallens, vicepreședintele Logitech pe segmentul de audio.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: