04 nov. 2014 | 16:26

Logitech G302 Daedalus Prime, un nou mouse de gaming

ACTUALITATE
Logitech G302 Daedalus Prime, un nou mouse de gaming

Dacă sunteți în căutarea unui mouse de gaming probabil veți fi interesați de faptul că Logitech a mai anunțat un nou produs destinat acestui segment.

Logitech-G302-Daedalus-Prime

Logitech G302 Daedalus Prime este cel mai nou produs al lui Logitech, destinat desigur pasionaților de jocuri, mai specific celor care joacă jocuri de genul League of Legends sau DOTA 2. Din cele spuse de Logitech au lucrat împreună cu gamerii profesioniști pentru a realiza un produs special pentru aceste tipuri de jocuri. Mouse-ul deține un arc pretensionat pentru fiecare dintre cele două butoane pentru a asigura performanțe ridicate și precizie mare.

Logitech G302 vine cu 6 butoane programabile ce pot fi folosite ca un singur buton sau pentru a executa macro-uri. Există și 4 setări diferite pentru DPI care pot fi activate în timpul jocului așa că utilizatorii nu vor trebui să caute setările în meniul software-ului doar pentru a schimba viteza de reacție a mouse-ului.

Logitech G302 va fi disponibil în Statele Unite și în Europa începând cu această lună la aproximativ 200 Lei. Recunosc, este destul de acceptabil pentru un mouse de gaming de calitate, și nu încearcă să impresioneze utilizatorul cu o grămadă de briz-briz-uri cum fac alți producători doar pentru a justifica prețul exorbitant al unor periferice.