Logitech Bluetooth Audio Adapter oferă conectivitate wireless pentru orice boxă

Logitech Bluetooth Audio Adapter oferă conectivitate wireless pentru orice boxă

Logitech Bluetooth Audio Adapter este un tip de dispozitiv care oferă conectivitate wireless pentru orice boxă normală.

Logitech Bluetooth Audio Adapter

Adaptorul Audio Bluetooth de la Logitech se poate conecta la orice boxă activă sau la un amplificator audio pentru a permite conectarea dispozitivelor Bluetooth la acesta. Desigur, adaptorul oferă doar conexiunea de semnal audio și nu poate amplifica o boxă pasivă direct conectat la aceasta.

Conexiunea se face prin intermediul mufelor RCA sau a unui conector Jack 3,5 mm, iar adaptorul este alimentat separat cu ajutorul unui alimentator. Adaptorul Audio Bluetooth Logitech folosește tehnologia multipoint pentru a se putea conecta la două dispozitive simultan. Trecerea de la un dispozitiv la altul se face prin intermediul unui buton.

Distanța maximă de utilizare este de 15 metri, asemănătoare oricărui adaptor Bluetooth, suficientă pentru obținerea unui semnal audio clar și puternic. Adaptorul Logitech este acordat în laboratoarele proprii ale companiei, pentru a oferi o calitate maximă de audiție utilizatorului. Astfel putem asculta muzică de pe un smartphone, o tabletă sau orice alt dispozitiv audio ce folosește Bluetooth-ul ca și canal de comunicare.

Prețul recomandat al acestui dispozitiv Logitech Bluetooth Audio Adapter este de 199 lei și se găsește la retailerii online din România.

Logitech Bluetooth Adapter_2

Logitech Bluetooth Adapter_3

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: