20 ian. 2014 | 21:32

Lian Li lansează carcasa PC-Q33 Mini-ITX în Europa

ACTUALITATE
Lian Li lansează carcasa PC-Q33 Mini-ITX în Europa

Lian Li au anunțat recent cel mai nou model de carcasă din aluminiu, PC-Q33, acum disponibilă și pentru piața din Europa.

Carcasa PC-Q33 Mini-ITX

Lian Li este probabil singurul producător ce folosește doar aluminiu pentru construcția carcaselor sale, rezultatul fiind unul puțin mai scump însă deosebit de elegant și de ușor. Pe lângă aceste caracteristici mai există un avantaj al acestor carcase, și anume răcirea foarte bună. Carcasa este gândită pentru plăci de bază mini ITX și este construită pentru a face o economie extremă de spațiu, fără să neglijeze răcirea foarte bună a componentelor și de asemenea compatibilitatea cu multe componente PC.

Aceasta poate acomoda coolere pentru procesor cu o înălțime maximă de 180 mm, și plăci grafice cu o lungime maximă de 220 mm. Spațiul pentru montarea soluțiilor de stocare este destul de versatil și poate acomoda două discuri de 3,5 inci, pe partea din spate, și încă trei unități de 2,5 inci și una de 3,5 inci în partea frontală, așa cum arată schema de mai jos. Carcasa suportă de asemenea un sistem de răcire cu apă de 120 mm.

Carcasa va fi disponibilă în luna februarie, la un preț aproximativ de 75-80 euro, cu echivalent în lei la noi în țară.

Lian Li PC-Q33 Mini-ITX

Lian Li PC-Q33 Mini-ITX 2

Lian Li PC-Q33 Mini-ITX 3

Lian Li PC-Q33 Mini-ITX 4