LG se întoarce în timp cu un flip phone – Wine Smart

LG se întoarce în timp cu un flip phone -  Wine Smart

Pentru că mulţi dintre noi continuă să aprecieze , cei de la LG au anunţat noul smartphone Wine Smart.

lg wine smart

Telefoanele cu clapetă sau flip phone nu au murit, iar după ce a lansat în urmă cu câteva luni un astfel de gadget, acum e rândul celor de la LG să anunţe un smartphone old school.

Poartă numele de LG Wine Smart şi, pentru că este un model actual, rulează fără probleme Android. Pentru a-şi păstra dimensiunile compacte, nu este cel mai performant Android de pe piaţă, dar va reuşi cu siguranţă să-şi găsească publicul ţintă. În plus, este candidatul ideal pentru cei care, pur şi simplu, nu se obişnuiesc cu un touchscreen, fiind adepţii tastaturilor clasice.

Pe lângă un display de 3,5 inci cu o rezoluţie modestă de 320 x 480 de pixeli în partea de sus, Wine Smart ascunde în carcasă un procesor quad core la 1,2 GHz şi 1GB de memorie RAM. La interior are 4GB de spaţiu de stocare, iar bateria de 1700 mAh este detaşabilă. Sistemul de operare preinstalat este Android 4.4 KitKat, motiv pentru care nu ar trebui să întâmpinaţi probleme majore în a vă rula toate aplicaţiile favorite.

Nu se cunosc momentan detalii legate de preţ sau disponibilitate, dar, din păcate, s-ar putea să fie unul dintre acele aparate predestinate pieţei din Coreea de Sud.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: