12 sept. 2014 | 16:56

LG L Fino și LG L Bello vor fi disponibile în întreaga lume

ACTUALITATE
LG L Fino și LG L Bello vor fi disponibile în întreaga lume

LG anunță că smartphone-urile mid-range LG L Fino și LG L Bello vor fi disponibile în întreaga lume în următoarele săptămâni, potrivit unui comunicat remis Playtech. 

LG L FINO L BELLO at IFA 2014 02

Urmărind să-și extindă și mai mult aria de acoperire, în toate segmentele de smartphone-uri, LG va introduce noile smartphone-uri L Fino și L Bello consumatorilor brazilieni în această săptămână, urmând să ajungă și în America Latină, Europa, Asia și Comunitatea Statelor Independente (CIS) în următoarele săptămâni.

L Fino și L Bello sunt modele îmbunătățite ale Seriei L, oferind o alternativă puternică la un preț accesibil la smartphone-urile cu prețuri mai mari, precum și un aspect mai modern, și atrăgând tineri și utilizatori noi de smartphone-uri în piețele 3G.

LG L FINO

L Fino dispune de un procesor Quad-Core de 1.2GHz, cu un ecran de 4.5 inci (800×480) și L Bello este dotat cu un procesor Quad-Core de 1,3 GHz și un ecran mai mare, de 5.0 inci (854×480). Cu baterii care generează 1,900mAh în L Fino și 2,540mAh în L Bello, utilizatorii se pot aștepta la o autonomie satisfăcătoare. Ambele telefoane dispun de o memorie RAM de 1GB. Cele două continuă pe linia de smartphone-uri LG cu buton în spate și cameră de 8MP, oferind clienților caracteristici UX care fac ca fotografierea să devină distractivă și ușoară.

LG L BELLO

„LG este angajat în a aduce dispozitive mobile de calitate pentru consumatorii de pe toate segmentele, deoarece clienții de smartphone-uri practice de azi nu sunt mulțumiți doar cu elementele de bază”, a declarat Dr. Jong-seok Park, președinte și CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. „Suntem încrezători că L Fino și L Bello vor fi opțiuni puternice pentru clienții care caută smartphone-uri performante și cu o gamă largă de caracteristici la prețuri avantajoase.”

În funcție de piață, L Fino va fi lansat într-o suită de opțiuni de culoare, cum ar fi alb, negru, auriu, roșu și verde, în timp ce L Bello va fi disponibil pe negru, alb și auriu. Prețurile și alte detalii vor fi anunțate la nivel local în momentul lansării.