LG bagă G3 „la apă“ și anunță Beat: un telefon mai mic și mai slab dotat

LG bagă G3 „la apă“ și anunță Beat: un telefon mai mic și mai slab dotat

LG G3 este cel mai bun telefon al sud-coreenilor, dar acum are și un „frate“ mai mic, denumit LG G3 Beat. Iată cu ce dotări vrea LG să cucerească piața medie în 2014 și ce nume va avea în Europa.

lgg3 beat2

LG G3 este cel mai puternic smartphone cu Android de până acum, dar modelul mini, denumit G3 Beat, vine cu dotări ceva mai slabe. Are, în primul rând, un ecran de 5 inci la rezoluție HD, o memorie RAM de 2GB și un procesor Qualcomm Snapdragon 400 cu patru nuclee și o frecvență de funcționare de 1,2GHz. Spațiul de stocare e cam limitat la 8GB. Designul este similar modelului mai mare, cu carcasă din plastic care imită metalul și cu butoanele poziționate pe spate.

Camera foto are 8 megapixeli, dar a preluat și senzorul laser pentru o focalizare rapidă. De asemenea, funcționalități ca Smart Keyboard sunt disponibile la pachet cu noua interfață pusă peste Android. Acest telefon va fi comercializat în Coreea de Sud începând cu 18 iulie. În alte piețe, cum ar fi în cea europeană și cea nord-americană, telefonul va fi cunoscut drept LG G3S. În finalul menționării dotărilor notez că bateria este de 2.540 mAh și sistemul de operare este un Android 4.4.2 cu interfața proprie LG.

lgg3 beat

Este acesta modelul mini pe care LG îl are pentru 2014? Cu siguranță după cum se anunță dotările este. Mai putem spera la unul mai bun, cum a oferit Sony cu Z1 Compact, dar se poate ca sud-coreenii să nu iasă din logica „mini înseamnă și mai mic, și mai slab dotat, și puțin mai ieftin“. Nu avem un preț oficial pentru acest model, dar în România, foarte probabil, va veni la sub 1.800 de lei. Având în vedere că LG G2 este mai bine dotat decât acesta și costă mai puțin, e greu de ales un Beat sau un G3S în defavoarea modelului de anul trecut.

LG G3 – Regele [REVIEW]

E telefonul care-ți va rula perfect și Facebook, dar și Real Racing 3. E telefonul pe care te vei putea uita la un film în autobuz, fără ca lumina soarelui să te afecteze, dar și terminalul care-ți va încăpea în buzunar.

Citește și: