LG G3 are rezultate excelente în testul de autonomie

LG G3 are rezultate excelente în testul de autonomie

Înafară de dimensiunea display-ului, rezoluția acestuia, camera foto și alți factori, există un element pe care toți utilizatorii de smartphone ar trebui să îl ia în considerare la achiziție, iar acela ar fi autonomia. Cei de la PhoneArena au realizat o serie de teste de autonomie, în care au introdus și noul LG G3.

lg-g3-battery

Se pare că noul LG G3 reușește să stea destul de bine la capitolul autonomie, fiind mai presus decât competiția sa în cadrul acestor teste. Așa cum se observă din imaginea de mai sus, LG G3 a reușit să se situeze deasupra competitorilor săi, Galaxy S5, Xperia Z2, HTC One M8, predecesorul său, LG G2, și iPhone 5S. De fapt, comparat cu predecesorul său, a demonstrat o autonomie mai ridicată cu aproape 2 ore, lucru impresionant având în vedere că are specificații mai bune ca acesta, și un display cu o rezoluție mai mare ce consumă mai multă energie.

Testul celor de la PhoneArena este realizat cu un script ce imită scenariul de utilizare realist al unui utilizator. Scenariul nu este desigur aliniat cu marea majoritate a utilizatorilor, acesta fiind apropiat mai mult de o persoană care folosește foarte mult terminalul, la o capacitate apropiată de cea reală. Activând transferul de date prin LTE și crescând luminozitatea ecranului la maxim va duce probabil la o autonomie mai redusă, însă e bine de știut, că în ciuda specificațiilor de top ale lui LG G3, acesta reușește să învingă în teste, cele mai performante smartphone-uri ale momentului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: