Lanterna asta mică de la Wicked Lasers poate fierbe chiar și un ou

, 23 Mai, 20:29

Cei de la Wicked Lasers sunt foarte cunoscuți pentru laserele portabile produse de ei, spectaculoase însă și periculoase.

Lanterna Laser

Flashtorch este numele ei, și este produsă de Wicked Lasers. Lanterna emite o lumină de 4100 lumeni, aproximativ 100W de lumină concentrată care poate fierbe și un ou. Lanterna poate fi folosită pentru a topi elemente de material plastic, iar noua versiune este perfectă atât pentru iluminarea potecii de munte pe timp de noapte, însă și pentru a porni un foc de tabără în lipsa altor materiale. Lanterna este construită dintr-un aluminiu care se folosește și pentru dispozitivele din armată și deține o lentilă rezistentă la căldură. Canalul de lumină este ajustabil, astfel se poate ilumina o zonă mai largă, sau se poate concentra spotul de lumină doar pe o zonă mai mică și îngustă, de câțiva centimetri pătrați. În acest fel poate fi folosită pentru arderea obiectelor ușor inflamabile cum este hârtia, o grămadă de paie pregătite pentru a porni focul de tabără, sau cel de grătar. Acumulatorul intern are nu mai puțin de 18.650 mAh, și oferă un maxim de 40 de minute de folosire, în funcție de modul de utilizare. Becul este de tip halogen, și are o durată de viață de aproximativ 2000 ore, așadar nu trebuie schimbat prea curând.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail