ITGalaxy încurajează activitatea de gaming prin promoţii atractive

ITGalaxy încurajează activitatea de gaming prin promoţii atractive

Deşi nu mai am timp să mă joc, precum în urmă cu câţiva ani, apreciez în continuare instrumentele de gaming de calitate, mai ales când sunt la promoţie.

Itgalaxy gaming promotii oferte

În această săptămână, pe lângă foarte multe promoţii la notebook-uri, telefoane, tablete, sisteme şi componente, cei de la ITGalaxy, încearcă să ne tenteze prin intermediul unor mouse-uri şi tastaturi de gaming foarte accesibile.

La doar 43 de lei, SEGOTEP gaming Dragon Saber este un mouse de gaming cu 8 butoane, scroll şi o viteză ajustabilă în 4 trepte de la 625 DPI până la 2500 DPI. Cu un nume destul de complicat şi un preţ de 94 de lei, gaming Tt eSPORTS Azurues Mini este un mouse optic cu fir, conector USB aurit, trei butoane, greutate ajustabilă, picioare de teflon şi o rezoluţie de 400/800 sau 1600 DPI.

Chiar dacă nu vine de la un brand foarte cunoscut, tastatura E-BLUE gaming Polygon are câteva caracteristici care nu trebuie trecute cu vederea. La preţul infim de 54 de lei, această creaţie are trei unghiuri de înclinare, opt taste de schimb, ilumina LED în partea inferioară, rezistenţă la apă şi un zgomot redus la tastare. Dintr-o clasă de periferice similară, face parte THERMALTAKE gaming Tt eSPORTS Amaru, o tastatură de gaming de doar 64 de lei. Vine cu un cablu de 1,8 metri, are 456 x 168 x 33,1 milimetri, foloseşte un port USB şi include taste roşii dintr-un material mai rezistent pentru butoanele cele mai uzate de gameri.

Redus de la 230 de lei la 189 lei este mouse-ul foarte impozant ENZATEC gaming Team Scorpion Zealot JR. Chiar dacă are doar 3 butoane şi 88 de grame, restul specificaţiilor sunt din altă ligă. Suportă o rată de accelerare maximă de 20g, un pooling rate de 1000 Hz, o rezoluţie de până la 4000 DPI şi tracking speed de 60 IPS. Foloseşte un senzor laser Avago, are picioare de teflon şi conectorul USB este aurit.

Dacă din repertoriul vostru de periferice lipseşte un instrument de încredere pentru gaming, printre modele enunţate mai sus este imposibil să nu găsiţi ceva de interes. În cazul în care aveţi alte priorităţi pentru perioada imediat următoare, accesaţi pagina celor de la ITGalaxy pentru a vedea dacă nu cumva au reduceri la ceva ce vă încântă mai tare.