iPhone revine la dimensiunile clasice. Apple va lansa un nou model anul viitor

iPhone revine la dimensiunile clasice. Apple va lansa un nou model anul viitor

iPhone 6 este considerat de mulți cel mai bun telefon de pe piață. Însă nu toți sunt mulțumiți de el, iar acesta este probabil unul din motivele pentru care Apple ar putea lansa un nou model.

iPhone 6 Plus

Se știe deja că noile modele de iPhone se bucură de un succes enorm pe piață la acest moment. Numeroși experți au declarat iPhone 6 cel mai bun smartphone, fapt confirmat într-o anumită măsură de numărul de modele cumpărate. Chiar și controversatul iPhone 6 Plus, telefon care a fost criticat atât de mult, se vinde foarte bine. Astfel, cele două smartphone-uri i-au ajutat pe cei de la Apple să recupereze mare parte din terenul pierdut în favoare celor de la Android în ultimul timp.

Un nou iPhone de 4 inci

Deși schimbarea pare a fi ajutat compania imens din punct de vedere al vânzărilor, aceasta nu a fost bine primită de unii dintre vechii posesori de iPhone. Principalul element criticat de aceștia a fost dimensiunea telefoanelor, ecranele de 4,7 și 5,5 inci fiind considerate mult prea mari. Acesta este unul din motivele pentru care Apple ar putea lansa un nou model de iPhone cu ecran de 4 inci anul viitor.

iphone 6

Cei de la GForGames notează că zvonul conform căruia Apple va introduce un iPhone de 4 inci a pornit în cadrul lanțului de aprovizionare din China. Astfel, gadgetul ar urma să fie lansat în cea de-a doua jumătate a anului, dar nu se știu mai multe detalii. Mulți au afirmat în ultimul timp că Apple și-a pierdut din farmec de când a mărit ecranele telefoanelor, fiind probabil pentru prima oară când aceștia adoptă un trend pornit de cei de la Samsung. Odată cu lansarea acestui smartphone, însă, Apple ar putea rezolva majoritatea problemelor, demonstrând că nimic nu s-a schimbat în cadrul business-ului lor.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: