iPhone cu Flappy Bird instalat, la licitație pe eBay

iPhone cu Flappy Bird instalat, la licitație pe eBay

O serie de anunțuri cu iPhone cu Flappy Bird instalat au ajuns pe eBay la prețuri mai mult decât derizorii.

Flappy Bird iPhone

Flappy Bird a fost un joc controversat datorită dificultății acestuia. Începând de ieri, jocul nu mai poate fi downloadat din magazinul de aplicații, fiindcă dezvoltatorul a decis să îl retragă. Totuși, cei care l-au instalat pe smartphone îl pot juca în continuare fără nici un fel de probleme. Unii utilizatori mai ”ingenioși” au crezut că pot face niște bani de pe urma acestei întâmplări și și-au listat iPhone cu Flappy Bird pe eBay la niște prețuri mai mult decât derizorii.

Existăpe eBay oferte iPhone cu Flappy Bird de la 500 dolari până la 1500 de dolari pentru un astfel de dispozitiv, care nu are nimic special, în afară de un joc care a fost retras din magazinul de aplicații. Probabil, aceștia se bazează pe impulsul de cumpărare al unor utilizatori care doresc să joace și ei jocul și nu au apucat să îl downloadeze. În mod sigur nu cred că se așteaptă la vreun cumpărător care și-ar fi șters telefonul de curând și a pierdut toate aplicațiile instalate, printre care și Flappy Bird, pe care dorește cu înverșunare să îl termine.

Cred că este mai util să cauți aplicația pe un alt site, pentru că sigur cineva a salvat-o până acum, și să o instalezi pe telefon. Totuși, trebuie să recunosc că nu e ușor să te gândești la astfel de șmecherii să îți mai suplimentezi veniturile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI