iPhone 6 și al său ”foarte probabil” cadru metalic

iPhone 6 și al său ”foarte probabil” cadru metalic

Ca orice știre ce apare pe această temă, până la o săptămână înainte de lansarea produsul este doar un zvon. În cazul lui iPhone 6 vor apărea multe zvonuri până în septembrie.

iPhone 6 carcasa iPhone 6 carcasa 3Bine, practic și luna septembrie, luna în care probabil se va lansa iPhone 6 este doar un zvon. Chiar dacă au trecut abia câteva luni de la ultima lansare Apple, lumea se pare că așteaptă deja noua versiune a smartphone-ului de la acestia. Discuția asta îmi aduce aminte de Jerry Seinfeld și de remarca acestuia la întrebarea unui spectator ”când va avea loc următorul show?”, ”Dar ăst nu e tot un show? Bucură-te de el nu mă întreba când este următorul”. Tind să îi dau dreptate, parcă dispozitivele actuale mobile au o durată de viață mult prea scurtă. Până și ghetele de iarnă sunt purtate mai mult decât smartphone-ul.

În altă ordine de idei, apare o carcasă metalică, nefinisată, cu lipici pe ea, și lumea presupune imediat că e vorba de noul iPhone. Serios? Este oare singurul smartphone de pe planeta asta realizat din metal? Până și Philips are smartphone cu cadru metalic. Și da, e subțire are 6 mm grosime, însă îi mai trebuie și un capac pe spate, și 1 mm de display ca să nu îți lovești unghiile în marginea lui metalică. Mă îndoiesc că aceasta este imaginea carcasei centrale a lui iPhone 6, însă pentru cei care speră la acest lucru, enjoy!

Citește și: