iPad mini 3 e oficială și nu e deloc spectaculoasă

, 16 Oct, 21:30

Tableta iPad mini 3 a fost lansată oficial pe 16 octombrie. iPad mini 3 este doar un upgrade aproape nesemnificativ față de iPad mini 2.

ipad galerie

iPad Air 2 este cu adevărat impresionantă, dar nu putem spune același lucru despre iPad mini 3. Lansarea acestei tablete s-a făcut mai mult în trecere, iPad mini 3 fiind menționată la finalul prezentării iPad Air 2.

Noua tabletă „mini” de la Apple dispune de un ecran de 7,9 inch cu rezoluție HD. Are o cameră foto principală de 5MP și una frontală Face Time HD.

iPad mini 3 are senzorul de amprentă iTouch și dispune de aceeași funcționalitate găsită pe iPad Air 2, mai exact Apple Pay. Cu ajutorul Apple Pay, utilizatorii vor putea face plăți online doar cu ajutorul amprentei.

Noua tabletă va începe de la prețul de 399 de dolari, iar cei de la Apple vor păstra pe piață și modelele anterioare. Mai exact, iPad mini și iPad mini Retina vor putea fi cumpărate pentru prețuri începând de la 299, respectiv 249 dolari.

 

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail