iPad Air 2, cea mai subțire tabletă din istorie, a fost lansată

iPad Air 2, cea mai subțire tabletă din istorie, a fost lansată

iPad Air 2 a fost lansat oficial pe 16 octombrie. Tableta este cea mai bună din portofoliul Apple și, probabil, cea mai bună tabletă de pe piață la ora actuală. iPad Air 2 este cu 0,8 mm mai subțire față de iPhone 6.

ipad air 2

Designul este la fel ca cel al tabletei de anul trecut, dar iPad Air este cea mai subțire tabletă din lume, având o grosime de 6,1 mm. Procesorul este unul de tip A8x, cu arhitectură de 64 biți. Tableta este de 12 ori mai rapidă decât prima tabletă Apple și de 180 de ori mai bună la procesare grafică decât primul iPad.

iPad Air 2 dispune și de coprocesorul de mișcare M8 care poate fi folosit pentru a înregistra activitatea fizică a utilizatorilor.

Camera foto a fost âmbunătățită. Are acum 8MP și filmează la rezoluție 1080p. Mai mult, noua cameră iSight de pe spatele iPad Air 2 poate filma în slow-motion.  Și camera frontală a fost îmbunătățită pentru conversații mai bune cu FaceTime.

iPad Air 2 are Apple Pay

Funcția Apple Pay, introdusă inițial pe iPhone 6 și iPhone 6 Plus ajunge acum și pe tablete. iPad Air 2 va permite utilizatorilor să facă cumpărături, dar numai online.

Spre deosebire de iPhone 6 și iPhone 6 Plus, unde avem un chip NFC care permite plata contactless la diferite terminale, iPad Air 2 va funcționa numai online.

Autentificarea Apple Pay se face prin senzorul de amprente iTouch.

Preț iPad Air 2

iPad Air vine în trei versiuni cu stocări diferite. Cea cu 16GB costă 499 de dolari, cea de 64GB costă 599 de dolari, iar cea 128GB costă 699 de dolari. Versiunile cu 3G costă cu 130 de dolari mai mult.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: