Investiţiile de tip angel în analiză la How to Web – Angel Investment Track

Investiţiile de tip angel în analiză la How to Web – Angel Investment Track

Investitorii de tip angel şi persoanele care îşi doresc să investească în startup-uri cu potenţial vor avea ocazia să se familiarizeze cu bunele practici în domeniu şi să afle cum pot colabora cu programele de accelerare pentru a încheia cele mai bune runde de investiţii participând la How to Web – Angel Investment Track, eveniment realizat în colaborare cu Angelsbootcamp cu sprijinul Trento Rise şi Vibe Project.

Angel-Investment-trackVariantaFinala

Organizat în cadrul How to Web Conference 2014, How to Web – Angel Investment Track este un eveniment adresat în exclusivitate investitorilor de tip angel şi persoanelor care vor să înveţe cum pot identifica startup-uri cu potenţial. Realizat în colaborare cu Angelsbootcamp cu sprijinul Trento Rise şi Vibe Project, evenimentul abordează bunele practici în domeniul investiţional şi aduce în faţa audienţei investitori de tip angel şi reprezentanţi ai programelor de accelerare cunoscute la nivel internaţional.

How to Web – Angel Investment Track va fi deschis de Jonathan Bixby, Director Executiv GrowLab, unul dintre cele mai importante programe de accelerare din Canada, care a vândut două companii şi a ridicat cea mai mare rundă de finanţare de tip business angel din istoria Canadei. Jonathan va vorbi despre obţinerea investiţiilor de tip angel, dar şi despre modalităţile de maximizare a randamentului pentru o investiţie.

Adrian Gheară, investitor de tip angel în 123ContactForm şi Axosuits, va prezenta propria sa abordare prin care, pe lângă susţinerea financiară, ajută startup-urile să îşi definească strategiile comerciale şi de produs, acţionând astfel ca un Co-Fondator în cadrul echipei.

Ambele perspective ale procesului investiţional vor fi prezentate de Mălin Ştefănescu (investitor de tip angel care a susţinut Green Horse Games) şi George Lemnaru (Co-Fondator Green Horse Games). Aceştia vor prezenta lecţiile învăţate pe parcursul colaborării şi vor vorbi despre modul în care un antreprenor şi un investitor pot lucra împreună pentru a dezvolta o viziune comună.

Jens Lapinski, Managing Director Techstars, va discuta despre evaluarea startup-urilor care sunt acceptate în renumitul program de accelerare şi va prezenta criteriile esenţiale pe care le-a luat în considerare pentru a identifica produsele promiţătoare, precum şi parametrii de validare pe care i-a luat în considerare în analiza a peste 100 de aplicaţii pe care le-a gestionat până acum.

Posibilitatea ca investitorii de tip angel să lucreze alături de programele de accelerare şi investiţiile care pot fi realizate în colaborare cu acestea vor fi dezbătute de Lyuben Belov (investitor de tip angel şi Managing Director LAUNCHub), Simon Jenner (investitor şi Co-Fondator Oxygen Accelerator) şi Mark Wesselink (Selection & Alumni Manager StartupBootcamp), într-un panel moderat de Mike Doherty (Director Program Angelsbootcamp).

Nu în ultimul rând, aspectele legislative şi juridice ale procesului investiţional vor fi aduse în discuţie de Ana Maria Andronic (Partener Biriş Goran) şi Alina Stăvaru (consilier juridic RTPR Allen & Overy), care vor sublinia importanţa definirii unei structuri corecte a acţionariatului şi modul în care investitorii pot contribui la optimizarea întregului proces.

Agenda completă şi lista invitaţilor şi a subiectelor abordate de aceştia sunt disponibile online pe site-ul evenimentului la http://2014.howtoweb.co/investment/, iar bilete Early Bird cu preţuri începând de la 69 EUR pot fi achiziţionate până joi, 13 noiembrie, la http://2014.howtoweb.co/tickets/

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: