Instagram primește o actualizare importantă: au fost adăugate 5 noi filtre

Instagram primește o actualizare importantă: au fost adăugate 5 noi filtre

Instagram, una dintre cele mai apreciate aplicații, a primit de curând un update care a adăugat, printre altele, cinci noi filtre pe care le puteți utiliza.

Instagram-Video-Reclama

Cea mai nou actualizare la Instagram aduce cu ea câteva îmbunătățiri importante aplicației. Pe lângă cele cinci noi filtre care au fost adăugate variantelor pentru Android și iOS, aveți acum posibilitatea de a modifica ordinea în care aceste filtre sunt afișate în cadrul aplicației. Acestea nu sunt niște modificări majore, dar având în vedere faptul că de doi ani nu au mai fost adăugate filtre, putem spune că avem de-a face cu un update important.

Cele cinci noi filtre pe care le puteți aplica se numesc Crema, Ludwig, Slumber, Aden și Perpetua. După cum menționează cei de la Instagram pe blogul oficial, puteți modifica ordinea în care filtrele sunt afișate. Astfel, cele pe care le folosiți mai des le puteți pune înainte acelora pe care le utilizați mai rar. Noua actualizare vă dă chiar și posibilitatea de a le ascunde pe acestea din urmă dacă doriți. Pentru a face acest lucru, derulați lista filtrelor până la capăt, unde veți găsi opțiunea ”Manage”.

collage instagramFOTO Instagram

Odată cu noul update, numărul total al filtrelor din Instagram a crescut la 24. Deși este un pas important, mulți utilizatori au menționat că sunt alte aspecte asupra cărora Instagram ar fi trebuit să se concentreze, precum implementarea unei opțiuni pentru salvarea pozelor, sau integrarea cu alte aplicații pentru fotografii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: