Inno3D introduce o nouă placă grafică, GeForce GTX 780Ti iChill DHS

Inno3D introduce o nouă placă grafică, GeForce GTX 780Ti iChill DHS

Inno3D introduce o nouă placă grafică, GeForce GTX 780Ti iChill DHS, cu 3 GB memorie video.

Inno3D GeForce GTX780Ti

Placa este echipată cu un nou sistem de management al voltajelor, ce include 3 rail-uri cu funcția de load balancing, și poate susține frecvența nucleului grafic până la 1300 MHz. Placa deține 3 GB memorie RAM cu o interfață de 384 biți, lucru ce ajută la orice joc compatibil DirectX 11 să poată fi rulat la rezoluție și detalii maxime pe un monitor FullHD. Placa este, după spusele producătorului, mai rapidă în multe aplicații și jocuri decât GTX Ttitan Black, fiind totuși destinată segmentului consumer, nu dezvoltatorilor.

Sistemul de răcire este denumit iChill, și deține 3 ventilatoare cu o viteză variabilă care sunt în același timp și silenționase în funcționare. Notația DHS vine de la Double Hand Selected și implică o selecție mai riguroasă a cipurilor grafice folosite pe aceasta, după o testare în prealabil. Inno3D GeForce GTX 780Ti iChill DHS folosește un cip grafic GK110 cu 2880 de nuclee CUDA.

Avantajul major pe care îl oferă această placă față de alte versiuni, precum și alte plăci ce suportă load-balancing este faptul că pot primi curent din trei surse diferite, cei doi conectori de pe placă și slot-ul PCI Express 3.0, și pot balansa încărcarea oferind o stabilitate foarte bună pentru activitățile în Full Load și pentru amatorii sau entuziaștii de overclocking.

Placa va avea un preț apropiat de suma de 750 euro în magazinele din Europa.

Inno3D GeForce GTX780Ti 2

Inno3D GeForce GTX780Ti 3

Inno3D GeForce GTX780Ti 4

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: