Inelul inteligent Ringly îmbină eleganța cu funcționalitatea [VIDEO]

Inelul inteligent Ringly îmbină eleganța cu funcționalitatea [VIDEO]
14:20 11.06.2014

Majoritatea dispozitivelor inteligente purtabile au un public masculin. Ringly este un inel inteligent care vrea să aducă tehnologia de ultimă oră pe degetele doamnelor și domnișoarelor.

 ringly2

Ringly se conctează numai la smartphone-urile Apple și este gândit special pentru momentele alea când telefonul îți vibrează în timpul unei cine romantice și nu știi dacă e ceva important sau o cerere de la un prieten care joacă Candy Crush Saga.

Inelul inteligent Ringly rezolvă această problemă. Acesta îi permite utilizatoarei să primească notificări cu ajutorul unor lumini și a vibrației. Toate notificările pot fi customizate, existând patru tipuri de vibrație și cinci culori ce pot fi desemnate unui anumit tip de notificare.

De exemplu, un mesaj pe Facebook ar putea determina un anumit tip de vibrație, iar un apel telefonic ar putea face inelul să lumineze cu roșu.

Inelul poate fi sincronizat și cu reminderele din calendar, amintindu-i purtătoarei de ședințe sau întâlniri.

Ringly este disponibil în trei mărimi și patru design-uri diferite. Pietrele pot fi prețioase sau semi-prețioase și inelul în sine este făcut din aur de 18K.

Inelele costă între 145 și 180 de dolari la precomandă, însă când vor ajunge pe piață vor costa de la 195 de dolari în sus. Compania se laudă cu faptul că primele 1.000 de inele vândute vor avea și un diamant incorporat în design.

loading...