În imagini: Noul HTC One vs. Galaxy S4 vs. iPhone 5S vs. Note 3 vs. LG 2 vs. Xperia Z1

În imagini: Noul HTC One vs. Galaxy S4 vs. iPhone 5S vs. Note 3 vs. LG 2 vs. Xperia Z1

Pentru simplul fapt că rareori le vedem pe toate împreună, mai jos puteţi vedea vs. Galaxy S4 vs. iPhone 5S vs. Note 3 vs. LG 2 vs. Xperia Z1

htc-one-vs-galaxy-s4 iphone 5s galaxy note 3 xperia z1 compartie

Mai sunt doar câteva zile până la lansarea oficială a noului HTC One, pe 25 martie. Vehiculat de ceva timp, acest aparat este foarte important pentru HTC, având în vedere că are deja sub centură mai multe trimestre financiare dezastruoase.

Până la această oră, am văzut noul vârf de gamă al taiwanezilor în şi din foarte multe unghiuri. La un moment dat, a circulat pe internet chiar şi un clip care detalia noua interfaţă Sense 6.0, care ar trebui să vină preinstalată pentru prima oară pe noul HTC One. Imaginile alăturate îl pun pe aceeaşi pagină cu alte vârfuri de gamă recente de la concurenţă, pentru a vă face o idee vizavi de dimensiunea smartphone-ului HTC.

Construit într-o carcasă similară cu cea de la HTC One-ul lansat anul trecut, noua generaţie One este un pic mai mare, integrând un ecran de 5 inci Full HD. Dacă zvonurile se confirmă, la interior ar trebui să aibă un SoC Qualcomm Snapdragon 801 quad core tactat la 2,3 GHz. Memoria internă va fi de 16GB, bateria de 2600 mAh, iar camera principală se va lăuda cu aceeaşi tehnologie Ultrapixel. Sistemul de operare preinstalat ar trebui să fie Android 4.4.2.

Noul HTC One ar trebui să fie disponibil la nivel global, însă un lanţ de magazine important din Regatul Unit s-a lăudat deja că va începe să-l comercializeze la doar câteva minute după anunţul oficial.

htc-one-vs-galaxy-s4 iphone 5s galaxy note 3 xperia z1 lg g2