Iiama ProLite GB2488HSU, un nou monitor de gaming anunțat

Iiama ProLite GB2488HSU, un nou monitor de gaming anunțat

Iiama a anunțat cel mai recent monitor din portofoliul său, un model destinat segmentului de gaming – Iiama ProLite GB2488HSU.

iiyama_ProLite_GB2488HSU_01

Despre Iiama am auzit doar lucruri bune, în ceea ce privește segmentul de grafică profesională pe care activează. Nici nu știam că mai au și alte modele de monitoare decât cele destinate editorilor foto/video.

ProLite GB2488HSU este un monitor cu panou tip TN și cu iluminare de tip LED, ce beneficiază de un timp de răspuns de 1 ms. Valoarea foarte scăzută a timpului de răspuns indică faptul că ar fi numai bun pentru activitățile de gaming, asigurând o tranziție foarte precisă între imagini și reducând efectul de ”ghosting”. Monitorul deține o rată de refresh de 144 Hz, putând fi folosit și în tandem cu o pereche de ochelari 3D nvidia și un receiver.

Pe lângă aceste opțiuni, Iiama vine cu o funcție de reglare a nivelului de nergu, Black Tuner, pentru ca zonele din umbră să poată fi observate mai bine. Funcția este utilă atât în jocurile de genul First-Preson Shooter, cât și în cele de strategie. Funcția Direct Drive oferă acces la semnalul direct din placa video, trecând de setările monitorului pentru ca utilizatorii să beneficieze de o sincronizare cât mai bună a imaginii oferite de aceasta.

La capitolul conectivitate, Iiama ProLite GB2488HSU vine cu DVI DualLink, două porturi HDMI, un conector DisplayPort și un HUB USB 3.0. Monitorul are și două boxe incluse pentru cei fără preferințe la calitatea sunetului.

Prețul Iiama ProLite GB2488HSU este de aproximativ 330 euro și va fi de găsit pe piața din Europa în următoarea lună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: