Ignore No More, aplicația care nu te lasă să ignori apelurile de la părinți

Ignore No More, aplicația care nu te lasă să ignori apelurile de la părinți

Ignore No More este o aplicație creată de o americancă sătulă de faptul că apelurile îi erau mereu ignorate de către copii, potrivit TechnoBuffalo.

w640

Recunosc că nu de puține ori s-a întâmplat ca părinții mei să mă sune în momente pe care le consideram inportune. Reacția mea? Tăiam volumul soneriei de apel și îi lăsam pe ai mei să sune până când erau ”salutați” de mesageria vocală.

Cei care au copii nu vor trebui să treacă prin astfel de aplicații, mulțumită lui Sharon Standifird, din New York. Sătulă de faptul că cei mici îi ignorau constant apelurile, Sharon a creat aplicația Ignore No More.

Cum funcționează? Părintele o descarcă, din magazinul Google Play, pe smartphone-ul copilului. După care o configurează. Aplicația blochează accesul la jocuri, internet sau alte funcții, în cazul în care părintele sună și copilul nu răspunde.

Pentru a putea folosi smartphone-ul la capacitate maximă, copiii trebuie să-și sune părinții și să obțină de la ei un cod de patru caractere pe care să-l introducă în aplicație.

Odată instalată, aplicația Ignore No More nu poate fi dezinstalată cu ușurință. Părinții trebuie să își facă un cont special și pot controla mai multe dispozitive simultan. Prețul de 1,99 dolari pentru fiecare smartphone pe care aplicația este instalată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: