Ieftine şi bune, smartphone-uri la reducere de la ITGalaxy

Ieftine şi bune, smartphone-uri la reducere de la ITGalaxy

Deşi ne apropiem de MWC şi vom fi asaltaţi cu smartphone-uri noi, cei de la ITGalaxy ne oferă câteva reduceri la ceea ce avem deja pe piaţă.

Oferte smartphone-uri reduceri itgalaxy.ro

Târgurile internaţionale reprezintă o ocazie unică pentru a vedea în detaliu ce ne pregătesc marii producători de gadgeturi. Din păcate, acele produse, ajung de cele mai multe ori la câteva luni distanţă pe piaţă, uneori cu mici schimbări de design, de configuraţie sau software. Din acest motiv, cel mai bine ar fi să apreciaţi ce puteţi cumpăra acum, mai ales că vorbim de nişte reduceri semnificative la unele dintre cele mai atractive smartphone-uri ale momentului.

LG G Flex de 32GB este unul dintre cele mai râvnite terminale ale începutului de an datorită panoului curbat, al abilităţilor de captură foto şi al utilitarelor software pe care nu le mai găsiţi în altă parte. Configuraţia hardware formată dintr-un quad core Krait 400 tactat la 2,26GHz, un GPU Adreno 330 şi 2GB de ram reprezintă doar cireaşa de pe tort pentru acest aparat de 2850 de lei.

Galaxy S4 nu cred că se va demoda prea curând şi va rămâne pe piaţă pentru mult timp după apariţia următorului vârf de gamă de la Samsung. Cei de la ITGalaxy oferă la 2100 de lei versiunea roşie a aparatului, cu aceeaşi configuraţie hardware pe care o ştiţi deja, un quad core la 1,9 GHz, un GPU PowerVR SGX 544MP3, 2GB RAM şi o memorie internă de 16GB. Panoul Full HD de cinci vă va ţine cu ochii lipiţi de el, în timp ce camera principală de 13 megapixeli va genera unele dintre cele mai impresionante capturi.

Xperia Z1 de la Son este unul dintre Androidele mele favorite, iar în acest caz când este redus până la 2400 de lei nu face decât să-mi surâdă şi mai tare. Din punctul meu de vedere, configuraţia de ultimă generaţie formată dintr-un quad core la 2,2 GHz, un GPU Adreno 330 şi 2GB de RAM este mai mult mai puţin relevantă aici decât la alte smartphone-uri, pentru simplul fapt că Z1 joacă în altă ligă. Are o cameră de 21 de megapixeli cu un senzor de dimensiuni generoase care bate fără probleme aproape orice aparat foto compact de pe piaţă. Este certificat IP58 pentru rezistenţă la praf şi nisip şi este unul dintre singurele smartphone-uri care reuşeşte să fie atât de compact şi atrăgător şi în acelaşi timp să poată fi folosit pentru filmări sub apă.

Un iPhone 5 nu mai are nevoie de nici o prezentare. Cu toate acestea, pe lângă faptul că se comportă impecabil şi are multe atuuri, mai ales dacă sunteţi un fan al ecosistemului Apple, după lansarea 5S a beneficiat şi de câteva reduceri. Altfel, ar fi imposibil să achiziţionaţi versiunea de 64 de GB cu 2950 de lei.

Acestea sunt doar câteva exemple de reduceri pe care le găsiţi pe ITGalaxy.ro. Rămâne la latitudinea voastră să le descoperiţi şi pe celelalte şi să aflaţi dacă printre ele se află vreun gadget pe care vi-l doreaţi de mult.