Ice Bucket Challenge neînțeles – telefoanele primesc gheață în cap pe internet

Ice Bucket Challenge neînțeles - telefoanele primesc gheață în cap pe internet

Campania Ice Bucket Challenge devine metoda favorită a brandurilor de a fura o cauză nobilă și de a fi folosită în avantajul lor comercial. După ce Samsung a folosit campania în favoarea sa, mai mulți bloggeri din străinătate au decis să testeze și alte telefoane.

samsung-galaxy-s5-als-ice-bucket-challenge

Un blogger vietnamez a decis să pună HTC One M8 și Nokia Lumia 930 la același tratament, după ce Samsung Galaxy S5 a fost stropit și lovit cu gheață într-o reclamă a companiei.

HTC One M8 și Nokia Lumia 930 sunt ambele rezistente la apă, așadar pentru ele o asemenea provocare nu este o problemă.


Provocarea Samsung poate fi văzută mai jos. Telefonul este rezistent la apă și la gheață. E de remarcat faptul că Samsung nu a fost provocat de nimeni, așa cum spune regulamentul campaniei, ci s-a trezit filiala de la Londra să facă publicitate pentru telefonul său. 

Pentru că stupiditatea umană uneori nu poate fi controlată, posesorii de iPhone au uitat de scopul campaniei, adică unul umanitar (ori donezi, ori îți torni ție apă în cap) și au turnat gheață și apă pe un iPhone 5. Nu știm rezultatul, adică dacă telefonul a mai funcționat, dar există mari șanse să fi murit imediat după provocare.

Și dacă am ajuns la exagerări ale acestei campanii, eu vă sfătuiesc să faceți ca Sir Patrick Stewart, să conservați gheața pentru lucruri mai importante și să vă turnați un whisky.

Citește și: