15 iul. 2014 | 16:41

Cel mai bun accesoriu pentru HTC One (M8) tocmai a devenit mai bun. Ce noutăți primește Dot View

ACTUALITATE
Cel mai bun accesoriu pentru HTC One (M8) tocmai a devenit mai bun. Ce noutăți primește Dot View

Pe lângă designul impresionant al One (M8), HTC l-a „îmbogățit“ și cu cea mai bună husă pe care o putea livra un producător. Acum, Dot View devine mai bună.

husa dotv

Aplicația Dot View poate fi descărcată din magazinul Google Play Store și oferă o plajă mai largă de funcționalități, conform comunicatului de presă remis „Playtech“. Printr-o actualizare a aplicației Dot View, disponibilă spre descărcare în magazinul Play Store, husa Dot View oferă utilizatorilor posibilitatea să verifice ora și starea vremii, dar și să fie notificați cu privire la apelurile, mesajele text și email-urile pe care le primesc. De asemenea, permite și personalizarea wallpaper-ului și oferă setări flexibile și alte notificări care îmbunătățesc și simplifică experiența de utilizare a telefonului fără să fie necesară vizualizarea ecranului.

Cu 18 teme preinstalate și opțiunea de a selecta o imagine din propria galerie foto, utilizatorii pot crea propriul wallpaper pentru Dot View, care să reflecte starea lor de spirit, personalitatea și stilul lor. Funcția de reapelare este acum activată printr-o simplă glisare în sus și permite accesarea rapidă a celor mai recente trei apeluri primite, efectuate sau pierdute, în timp ce glisarea laterală permite parcurgerea facilă a notificărilor de mesaje, mailuri sau apeluri noi.

husa dot view

Aplicația Dot View dispune de asemenea de noi setări pentru personalizarea informațiilor afișate pe husa Dot View, precum opțiunea de a vedea ultimele trei apeluri sau de a opta pentru un acces rapid prin dezactivarea codului de securitate a telefonului. HTC One (M8) a fost lansat la începutul acestui an, iar față de modelul din 2013 are un ecran mai mare, o carcasă metalică ajustată și o cameră dublă, de patru megapixeli.

HTC One M8 – ”Acel” smartphone despre care vorbește toată lumea [REVIEW]

Sunt doar câteva telefoane pe piață, la momentul actual, care ies cu adevărat în evidență. Printre acestea se numără și noul HTC One M8 și sunt lăudabile atât construcția, cât și performanța acestuia. Da, rețeta a fost gândită anul trecut, iar până acum perfecționată. Design-ul este deosebit și cu siguranță atrage privirile mai mult, telefonul este foarte robust, se ține bine în mână (deși recunosc că atunci când ești transpirat trebuie să strângi tare de el ca să nu îl scapi pe jos) și se comportă exemplar.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele