HTC One (M8) are un nou „frate“: versiunea dual SIM vine la un preț de categorie grea

HTC One (M8) are un nou „frate“: versiunea dual SIM vine la un preț de categorie grea

HTC One (M8) e cel mai bun telefon al taiwanezilor. Pentru anumiți oameni, tocmai a devenit mai bun cu o nouă versiune.

HTC One mini 2_3

Cum poți să faci HTC One (M8) mai dezirabil? Îl faci dual-sim și speri că vor fi oameni care vor dori să plătească mai mult pentru o astfel de funcționalitate. Versiunea care suportă două SIM-uri costă 800 de euro, conform PhoneArena, și va fi disponibilă în Germania, Austria și Elveția, începând cu săptămâna viitoare. Țările sunt bine alese, rămâne de văzut dacă are și succesul scontat.

În prezent, HTC One (M8) costă puțin sub 600 de euro, iar în România se găsește la un preț de circa 2.800 de lei la magazine online. Dincolo de suportul pentru două cartele SIM, telefonul nu are nimic nou. Corpul e din aluminiu, ecranul este 5 inci full HD, folosește un procesor cu patru nuclee, 2GB de memorie RAM și peste Android KitKat este trasă interfața Sense UI 6.0.

Pe lângă HTC One (M8), taiwanezii au mai lansat și un HTC One mini 2, un smartphone cu ecran mai mic, la rezoluție HD, cu un procesor mai slab și, per total, dotări mai reduse. Totuși, prețul ajunge la aproximativ 2.000 de lei, nu este o diferență chiar atât de mare la acest capitol. Revenind la HTC One (M8), dacă vrei să afli mai multe despre el, avem și un review pe site.

Camera foto, of, camera foto este probabil singurul motiv pentru care nu l-aș recomanda. Când mă întreabă cineva de camera foto, primul lucru pe care îl fac este să oftez… of! E OK, însă cam atât- în HTC One M8 – „Acel“ smartphone despre care vorbește toată lumea.

Citește și: