09 dec. 2014 | 14:38

HTC Desire 620, un smartphone mid-range cu design rafinat și ”ochi” ageri

ACTUALITATE
HTC Desire 620, un smartphone mid-range cu design rafinat și ”ochi” ageri

HTC Corporation anunţă lansarea HTC Desire 620, succesorul modelului HTC Desire 610. Telefonul este unul cu dotări mid-range, dar aduce conectivitate 4G și un design foarte plăcut. 

HTC Desire 620_3V_MarbleWhite

Păstrând tradiția designului îndrăzneț și vesel prin care s-a remarcat gama HTC Desire, noul smartphone va fi disponibil în combinații de culoare care îi conferă un aspect memorabil.

 

Smartphone-ul are un ecran de 5 inch cu rezoluție HD sub care se ascunde un procesor Qualcomm Snapdragon 410, de 1,2Ghz. Memoria RAM este de 1GB, iar telefonul dispune de conectivitate 4G.

Pentru a surprinde fiecare scenă, fotografie de grup sau autoportret în cel mai mic detaliu, HTC Desire 620 dispune de o cameră principală de 8 MP şi o cameră frontală de 5 MP cu autofocus şi funcţie de fotografiere în rafală. Opţiunea de înregistrare video la calitate 1080p cu ambele camere transformă noul model într-un telefon ideal pentru convorbiri video cu prietenii şi familia.

Mihai Nodea, Country Manager pentru România, Ungaria și Moldova, HTC: “Noul model HTC Desire oferă tot ce e mai bun în ambele sfere, îmbinând un design proaspăt şi modern cu un procesor puternic şi conectivitate super-rapidă. HTC Desire 620 este alegerea perfectă pentru iubitorii de divertisment care îşi doresc un smartphone accesibil, performant, şi cu un design remarcabil.” 

HTC Desire 620 vine în variantele de culoare Marble White și Tuxedo Gray şi va fi disponibil în România în primul trimestru din 2015.

HTC Desire 620_PerRight_TuxedoGray