HTC anunță One M8 for Windows. Este același telefon, dar folosește Windows Phone 8.1

HTC anunță One M8 for Windows. Este același telefon, dar folosește Windows Phone 8.1

HTC a anunțat astăzi One M8 for Windows, care rulează Windows Phone 8.1. Este exact același telefon pe care l-a lansat în primăvară, doar că e diferit sistemul de operare.

onew82

HTC One M8 for Windows, acesta este noul smartphone ai taiwanezilor și rulează Windows Phone 8.1. Are aceeași construcție din aluminiu, cu difuzoare BoomSound, folosește tastele digitale specifice acestui sistem de operare și și-a păstrat camera dublă de pe spate, conform The Verge. Au trecut doi ani de când HTC a lansat un telefon cu Windows Phone, dar de data aceasta a oferit ce are mai bun. Ultimul model a fost HTC Windows Phone 8X.

Descoperă și review-ul Playtech pentru HTC One (M8) cu Android

Pe lista de dotări tehnice se trec un ecran de 5 inci full HD, o cameră foto dublă de 4 megapixeli, pe care o poți folosi pentru poze cu diverse efecte vizuale, un procesor Snapdragon 801, o memorie RAM de 2GB și un spațiu de stocare de 32GB. Mai mult, telefonul va fi disponibil doar într-o singură nuanță, după cum se vede în pozele din acest articol, în timp ce modelul cu Android este disponibil în mai multe.


Pe lângă hardware-ul pe care îl oferă cu Windows Phone 8.1, compania a dezvoltat și câteva aplicații proprii. Poți face un double tap pentru a activa telefonul și poți folosi carcasa Dot View, dar este limitată doar la blocarea telefonului și activarea acestuia. Notificările și celelalte funcționalități de pe Android nu sunt încă disponibile. Cât despre camera foto, funcționalitățile sunt aceleași, ba chiar și interfața a fost păstrată.

onew84

HTC oferă și o aplicație BlinkFeed similară celei de pe Android și mai există o aplicație Sense TV pentru a-ți controla televizorul prin portul infraroșu de pe telefon. Deocamdată, HTC One M8 for Windows va fi disponbil doar în rețeaua Verizon din SUA.

onew8

Află și cum ni s-a părut HTC One (M8) cu Android

Sunt doar câteva telefoane pe piață, la momentul actual, care ies cu adevărat în evidență. Printre acestea se numără și noul HTC One M8 și sunt lăudabile atât construcția, cât și performanța acestuia. Da, rețeta a fost gândită anul trecut, iar până acum perfecționată. Design-ul este deosebit și cu siguranță atrage privirile mai mult, telefonul este foarte robust, se ține bine în mână (deși recunosc că atunci când ești transpirat trebuie să strângi tare de el ca să nu îl scapi pe jos) și se comportă exemplar.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/HTC One M8/”/]

Citește și: